اخذ کارت ورود به جلسه امتحان
تعداد بازدید : 1194 بار
چکیده :

دانشجويان گرامي

حضور در جلسه امتحان تنها با در دست داشتن كارت ورود به جلسه امتحان شما امكان پذير است. جهت اخذ كارت ورود به جلسه امتحان مي‌بايست از طريق سامانه گلستان اقدام نماييد:

بدين صورت كه از طريق منوي آموزش -- گزارش‌هاي آموزش -- دانشجو -- اطلاعات ثبت نام و امتحان -- برنامه امتحان پايان‌ترم دانشجو، گزارش شماره 428 را مشاهده كرده و پس از اطمينان از درستي آن، چاپ نماييد.

دانشجويان گرامي جهت دريافت پرينت كارت ورود به جلسه امتحان حتما به نكات زير دقت فرماييد:

-        در صورت بدهكار بودن اخذ كارت ورود به جلسه امتحان امكان پذير نمي‌باشد. (تاكيد مي‌گردد نهايتا تا دو هفته قبل از شروع امتحانات نسبت به  تسويه حساب مالي خود اقدام فرماييد.)

-        اخذ كارت ورود به جلسه امتحان منوط به انجام ارزشيابي اساتيد است.

-        اخذ كارت ورود به جلسه امتحان براي دانشجويان داراي نقص پرونده امكان پذير نيست.

-        اخد كارت ورود به جلسه براي دانشجويان داراي مشكل نظام وظيفه امكان پذير نمي‌باشد.

-        اخذ كارت ورود به جلسه امتحان براي آندسته از دانشجوياني كه مشكل مشروطي و سنوات داشته ولي به كميسيون موارد خاص مراجعه نكرده‌اند، امكان پذير نمي‌باشد.

-        تك تك دروس درج شده در كارت ورود به جلسه امتحان را بررسي فرماييد و نسبت به درستي و كامل بودن دروس اطمينان حاصل كنيد. حضور در جلسه امتحانِ درسي كه در كارت ورود به جلسه شما درج نشده است، امكان پذير نمي‌باشد.

به این خبر چه امتیازی میدهید ؟