مدیر بازرگانی شخصی است که بعد از پایان تولید محصول تا ورود آن به بازار و رسیدن به دست مشتری و حتی بعد از آن را مدیریت میکند. این فرد باید فرایند خروجی کسب و کار را به گونهای سازماندهی کند که بیشترین سودآوری را برای سازمان داشته باشد. راهکارهای سودآوری برای سازمان شامل موارد مختلفی چون کاهش هزینهها، افزایش رضایت مشتری ها، تبلیغات و برندسازی و ایدههای خلاقانهای است که مدیر بازرگانی ارائه میدهد. این افراد باید نیاز بازار را با روش های تحقیقات بازار شناسایی کنند و با تطابق خروجیهای کسب و کار با این نیازها، میزان فروش و سودآوری برای شرکت را افزایش دهد. در این قسمت با تعریف مدیریت بازرگانی آشنا شدید. در ادامه مقاله همراه ما باشید.
هدف از ارائه رشته مدیریت بازرگانی ایجاد دیدگاهی جامع در زمینه بازرگانی به دانشجویان و تقویت مهارت مدیریت در آنهاست. شما با تحصیل در این رشته میتوانید مهارتهایی که در ادامه نام میبریم را به دست آورید:
فارغالتحصیلان رشته مدیریت بازرگانی میتوانند هم به عنوان مدیر کل یک کسب و کار فعالیت داشته باشند و بیزینس خودشان را راهاندازی کنند و هم میتوانند به عنوان مدیر بخش بازرگانی در یک شرکت مشغول به کار شوند و مسئولیت یک قسمت را بر عهده بگیرند. در هر شاخهای که فعالیت میکنید، برای تبدیل شدن به یک مدیر بازرگانی حرفهای به چیزی اضافه بر آنچه در دانشگاه یاد گرفتهاید، نیاز خواهید داشت. بنابراین برای موفق شدن در بازار کار رشته مدیریت بازرگانی علاوه بر تحصیلات دانشگاهی به تجربه نیز نیاز است. برخی از ارگانها مانند بانکها، اداره بیمه و سایر سازمانهای دولتی نیز از میان فارغالتحصیلان این رشته نیرو میگیرند.