روابط عمومی:
تکمیل ظرفیت

جزئیات ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون آزمون

تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته جهت شرکت در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) برای نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی اعلام شد.

به گزارش ایسنا، براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر شد برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال 1400 (رشته‌های بدون آزمون) تکمیل نشده‌اند، پذیرش براساس سوابق تحصیلی(معدل کتبی دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

به این ترتیب، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال 1400 تکمیل نشده است به صورت اینترنتی از روز یکشنبه 14 آذر آغاز می شود و متقاضیان فوق تا روز شنبه 20 آذر ماه 1400 می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دوره مذکور، همزمان با شروع ثبت نام از روز یکشنبه 14 آذر از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://sanjesh.org/ قابل دسترس خواهد بود.

همچنین براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر شد برای ظرفیت های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال 1400 ظرفیت آنها تکمیل نشده است، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

بنابراین ثبت‌نام و انتخاب رشته برای این گروه نیز به صورت اینترنتی از روز پنجشنبه 18 آذر شروع می شود و روز چهارشنبه 24 آذر پایان می‌یابد و اطلاعات تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشکده‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترس خواهد بود.

بر این اساس، ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سال 1400 ظرفیت آنها تکمیل نشده است نیز پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کاردانی) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

متقاضیان از 16 تا 22 آذر می توانند برای پذیرش در این رشته ها ثبت نام کنند و اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز سه شنبه 16 آذر از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

1400/09/02