ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته
1399/07/19

بسمه تعالی
به حریم دانش اندوزی و مهرورزی موسسه آموزش عالی راغب اصفهانی خوش آمدید. مقدم دانشجویان جدید الورود گرامی باد.
راهنما و مراحل ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان مقطع کاردانی پیوسته ورودی سال 1399:
1- مراجعه به سامانه گلستان موسسه راغب اصفهانی به آدرس golestan.raghebisf.ac.ir در روز دوشنبه 21 مهر
2- برای ورود به قسمت سامانه گلستان الزامی است شناسه کاربری و گذرواژه‌ی خود را در قسمت مشخص شده وارد نمایید.
شناسه کاربری: شماره داوطلبی R991
گذرواژه : شماره ملی
3- ورود به قسمت پذیرش غیرحضوری (اینترنتی) و تکمیل و پرینت گواهی پذیرش غیرحضوری (اینترنتی) و اخذ فرم‌ها از سامانه گلستان (لازم به ذکر است از میان فرم‌ها تنها فرم‌هایی را دریافت نمایید که مورد نیاز شما می‌باشد.)
4- آماده سازی و تکمیل مدارک جهت تحویل و تشکیل پرونده‌ی بایگانی در زمان اعلام شده در قسمت پایانی:
1- مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت به همراه کپی مدرک تحصیلی و اخذ رسید درخواست تاییدیه تحصیلی
2-پرینت فرم ثبت نام غیرحضوری
3- تکمیل فرم تعهدات انضباطی
4- اصل و دو سری کپی شناسنامه (همه صفحات)
5- اصل و دو سری کپی کارت ملی
6- اصل و کپی مدرک دیپلم