اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی پیوسته

به اطلاع متقاضیان پذیرفته ‌شده در رشته‌های تحصیلی در مرحله پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399 می‌رساند که همه پذیرفته‌شدگان می‌بایست با در دست داشتن مدارک لازم مندرج در بند «ب» این اطلاعیه و مطابق جدول برنامه زمانی ذیل به دانشگاه مراجعه نمایند.

پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از نحوه ثبت‌نام، تاریخ ثبت‌نام و مدارک لازم، علاوه بر مدارک مندرج در این اطلاعیه ضرورت دارد ابتدا در تاریخ 99/07/27 به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه مراجعه نمایند. پذیرفته‌شدگان این قبیل مؤسسات لازم است مطابق روزهای تعیین شده طبق جدول مندرج در فایل اطلاعیه برای ثبت‌نام به محل قبولی مراجعه نمایند. عدم مراجعه به موقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام به منزله انصراف قطعی از تحصیل آنها تلقی خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره 09028875386 را در گوشی خود ذخیره و شماره 30 را به این شماره از طریق واتس آپ ارسال کنید.

1399/07/25
معاون آموزشی